Vi söker driftchef till affärsområde Elnät

Vi söker en person som vill utvecklas i en spännande bransch med goda framtidsutsikter. Är det dig vi söker?

Som driftchef är du ansvarig över avdelningens uppdrag att drifta, sköta och förvalta affärsområdets elanläggningar och dess stödsystem.

Du ansvarar för att elanläggningarna systematiskt övervakas, kontrolleras och vid behov åtgärdas. Du ingår i affärsområdets interna ledningsgrupp och har personalansvar för sju medarbetare. Du rapporterar till affärsområdeschefen.

Arbetsbeskrivning

Du leder, fördelar och kompetensutvecklar avdelningen. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du mot uppsatta mål med ständigt fokus på en hög leveranssäkerhet och säker arbetsmiljö.

I ditt arbete säkerställer du kostnadseffektiva avtal med leverantörer och entreprenörer samt uppföljning av dessa. Du arbetar strategiskt för att utveckla avdelningens verksamhet.

Vem är du?

Som driftchef ser du alltid till kundens bästa och kombinerar detta med ditt sinne för affärsmässighet och kostnadseffektivitet.

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
  • Du är en naturlig trygg ledare med erfarenhet från teknisk verksamhet.
  • Ditt ledarskap är lyhört och kommunikativt och du inspirerar gruppen att arbeta mot tydligt uppsatta mål.

Erfarenhet från elnätsverksamhet är meriterande.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Vi tillämpar KFS energiavtal.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via Kornbodens hemsida www.kornboden.se Länk till annan webbplats., dock senast 20 januari.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Facklig representanter

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, krzystof.lukaszewicz@hemab.se
Sveriges Ingenjörer: Bengt Sjöström, 073-270 94 33, bengt.sjostrom@hemab.se

Om HEMAB

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, men vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi ska ha en aktiv roll i lokalsamhället också.