Vi söker chef till affärsområde Återvinning

Är du en god ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet? Har du en bak­grund som civilingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet av chefsrollen? Läs vidare!

Arbetsbeskrivning

Som affärsområdeschef har du ett tydligt delegerat ansvar för teknik, ekonomi och personal. Du planerar, samordnar och utvecklar arbetet och affärerna tillsammans med dina 26 medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för löpande uppföljning av de verksamhetsmål du tagit fram kopplat till vår affärsplan. Du är direkt underställd VD och bidrar med arbetsinsatser i strategiska frågor i företagets ledningsråd. Utmaningen för dig blir att på ett affärsmässigt sätt utveckla befintlig verksamhet och tillvarata nya möjligheter i en bransch i stark utveckling.


Vem är du?

Vi tror att du är civilingenjör eller motsvarande och har varit chef ett antal år. Vi tror också att du har erfarenhet av, kunskap om och ett genuint intresse för området eller angränsade områden. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och arbetar med ett strategiskt förhållningssätt. Som ledare tillför du energi och helhetssyn och har en god förmåga att skapa delaktighet och engagemang.


Frågor och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Theres Viklund på Uniflex Bemanning och Rekrytering på 076-525 24 58.

 

Skicka din ansökan via Uniflex webbsida www.uniflex.se

senast 13 februari 2017.

 

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer: Bengt Sjöström, telefon: 070-270 94 53,
e-post: bengt.sjostrom@hemab.se


Vision: Krzysztof Lukaszewicz, telefon 070-190 51 66,
e-post: krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

 

Om HEMAB

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett kommunägt företag med 144 anställda och en omsättning på cirka 300 Mkr. Att våra verksamheter fungerar väl och utvecklas är viktigt för Härnösands kommun. Vår vision är “Vi skapar innovativ samhällsnytta för ett attraktivt och hållbart Härnösand”. Återvinning är ett affärsområde i stark utveckling som för närvarande har 27 medarbetare och omsätter 51 Mkr/år.