Vi söker beredare till affärsområde Elnät

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete på ett elnätsföretag med många spännande utmaningar framför sig.​

Tjänsten

Som beredare ansvarar du för materialberedning och att i detalj planera ledningsdragning med hänsyn tagen till aktuella markägare. I berednings-funktionen ingår även dokumentation, hanteringen av tillstånd och intrångsersättningar samt kontakter med leverantörer och kunder.


Beredningsfunktionen är en del av projektgenomförandet vid om- och nybyggnationer av vårt elnät främst inom spänningsområden 0,4 - 24 kV. Stor del av arbetet sker i GIS/NIS systemet dpPower.


Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


Din profil

Vi värdesätter din förmåga att planera, förhandla med markägare, att du är resultatinriktad och har god servicekänsla.


Som person är du affärsmässig, serviceinriktad och positiv och har lätt att upprätta och utveckla samarbeten med våra kunder, leverantörer och medarbetare. För att lyckas i rollen har du stor egen motor, sinne för detaljer och en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete.


Eftersom tjänsten är riktad mot el och kraft är erfarenhet av beredning enligt EBR och god datorvana ett önskemål. Utbildning med elkraftsinriktning och körkort B erfordras


Vi erbjuder ett rörligt arbete, stimulerande arbetsmiljö i ett team med god laganda och bra utvecklingsmöjligheter.


Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal.


Upplysningar

I denna rekrytering samarbetar vi med Nina Sterning- Näslund på Fena Rekrytering. Du är välkommen att kontakta henne på 070- 660 26 24.


Fackliga företrädare

Sveriges Ingenjörer: Bengt Sjöström, telefon: 070-270 94 53, e-post: bengt.sjostrom@hemab.se

Vision: Rolf Byström, telefon: 0611-55 75 22, e-post: rolf.bystrom@hemab.se


Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast måndag 14 oktober 2013 till: nina@fenarekrytering.se