Vi söker affärsområdeschef Återvinning

Vi rekryterar nu en ny affärsområdeschef till Renhållning. Samtidigt byter verksamheten namn till affärsområde Återvinning, vilket bättre beskriver verksamheten och de utmaningar vi står inför. Kanske är du personen vi söker?

Tjänsten

Med ett tydligt delegerat ansvar för teknik, ekonomi och personal planerar, samordnar och utvecklar du arbetet och affärerna tillsammans med dina 20 medarbetare. Du ansvarar för löpande uppföljning av de verksamhetsmål du tagit fram kopplat till vår affärsplan. Du är direkt underställd VD och bidrar med arbetsinsatser i strategiska frågor i företagets ledningsgrupp. Utmaningar för dig blir att på ett affärsmässigt sätt utveckla befintlig verksamhet och ta tillvara nya möjligheter i en bransch i stark utveckling.


Din profil

Vi tror du är civilingenjör och har varit chef ett antal år och har arbetat med liknande eller angränsande områden. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och arbetar med ett strategiskt förhållningssätt. Du är en ledare som tillför energi och helhetssyn och har en god förmåga att skapa delaktighet och engagemang.


Upplysningar

I denna rekrytering samarbetar vi med Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering. Du är välkommen att kontakta henne på 070- 660 26 24.


Fackliga företrädare

Sveriges Ingenjörer: Bengt Sjöström, telefon: 070-270 94 53, e-post: bengt.sjostrom@hemab.se

Vision: Rolf Byström, telefon: 0611-55 75 22, e-post: rolf.bystrom@hemab.seDin ansökan

Välkommen med din ansökan senast måndag 16 december 2013 till: nina@fenarekrytering.se


Platsannons - Affärsområdeschef Återvinning. Klicka för större bild i pdf-format.

Platsannons - Affärsområdeschef Återvinning. Klicka för större bild i pdf-format.