Vi saknar en Elmontör. Är det dig vi söker?

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med varierande och självständiga arbetsuppgifter. Våra projekt är både längre och kortare, från några timmar till flera månader. Allt i vårt arbete, från planering till genomförande, präglas av högt säkerhets­tänk.

Arbetsbeskrivning

• Drift och underhåll av våra kunders anläggningar, så som vägbelysning, ställverk och reservkraft.
• Tillsyn och skötsel av ställverk och stationer 12kV-145kV
• Förebyggande och avhjälpande underhåll och driftarbete i elnätet 0,4kV-145kV.
• Ny- och ombyggnad av elnätet 0,4kV-12kV
• Redovisning, egenkontroll och administration av arbetet med bärbar dator som hjälpmedel.
Elberedskap kan komma att ingå, liksom ensamarbete, utifrån vad arbetsförhållande, elsäkerhets- och arbetsmiljöföreskrifter medger.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har elteknisk utbildning på minst gymnasienivå, YH-utbildning eller liknande. Vi tror att du har några års erfarenhet som elinstallatör eller distributionselektriker. Du har stort engagemang, har lätt att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga. Du har god service och kvalité i ditt arbete och ett högt säkerhetsmedvetande. Grundläggande datorkunskap, B-körkort samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är krav.

 

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid. Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders provanställning. Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på Uniflex bemanning och rekrytering på 076-525 24 58. Skicka din ansökan via
www.uniflex.se senast 4 augusti 2017. Vi tar inte emot ansökningar via post.

 

Facklig representant

SEKO: Erik Olofsson, 070-249 79 68, erik.olofsson@hemab.se

 

Om HEMAB

HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, men vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi ska ha en aktiv roll i lokalsamhället också.

Klicka för att få upp bilden som pdf