Vi önskar er en god och avkopplande sommar!

Nu går även vi på HEMAB mot sommaren och ser som så många andra fram emot semester och ledighet.

Trots att vi går in i en period med mindre bemanning har vi samma öppettider som vanligt över sommaren, för att du ska kunna nå oss för svar på frågor och funderingar. Dock håller vi stängt på midsommarafton den 22 juni.

Några tips för en lugnare midsommar

Känns det stressigt att hinna med? Vi har några tips för en lite lugnare midsommar!

  • Hacka en näve färsk örtkrydda, blanda med 1 burk crème fraiche och 1 tesked av din favoritsenap. Ta en förpackning 5-minuters sill, skär sillen i bitar, häll på såsen och sedär, du har gjort egen sill!
  • Blir ni många? Kör med knytis! Satsa på ett gott bröd, några olika röror och riktigt med färskpotatis så kan gästerna ta med sig något för att komplettera. Det blir ett härligt buffébord!
  • Snacks, förrätter och tilltugg är tacksamt på midsommar. Gör det lätt för dig - köp färdiga blinier och toppa med en god röra.
  • Och du, var snäll med miljö och ekonomi - ta hand om resterna.
    - Börjar jordgubbarna se ledsna ut? Skär dem i bitar och marinera i limesaft, socker och hackad mynta, då håller de i flera dagar till i kylen.
    - Lägg hellre upp maten i små skålar och fyll på, så kan göra härliga matjestårtor eller gubbröror dagarna efter midsommar av det som blir över.

Vi önskar våra kunder en riktigt skön och avkopplande sommar!