Vinnarna av #hittahemab presenteras 4 oktober

På söndag, 4 oktober, avslutas friskvårdssatsningen ”Hitta Härnösand” uppe på Vårdkasen. HEMAB finns på plats för att träffa alla friluftsmänniskor och för att dela ut pris till vinnarna i vår Instagramtävling #hittahemab.

- Det blir en rolig dag med mycket aktiviteter för både stora och små, säger Andreas Einarsson marknads- och kommunikationschef på HEMAB. Vi finns på plats på stadionområdet på Vårdkasen från klockan 12.


Det har kommit in många härliga bildbidrag i haschtag-tävlingen #hittahemab.


- På söndag klockan 13 under avslutningsceremonin berättar vi vilka som vunnit och får pris, säger Einarsson. Det är fantastiskt roligt med så många engagerade föreningar i Vårdkasenområdet, Härnösands orienteringsklubb i synnerhet. Med tävlingen ”Hitta Härnösand” samt utbyggnadsplaner för verksamheten bidrar de verkligen till områdets attraktionskraft och utveckling.


Stolt sponsor på plats

Som sponsor av ”Hitta Härnösand” kommer vi finnas på plats under dagen för att träffa alla entusiastiska Härnösandsbor som deltagit i friskvårdssatsningen.   

Det kommer bland annat att bjudas på musikunderhållning, kaffe och kanelbulle, för att fira kanelbullens dag. Det kommer även anordnas olika prova-på-aktiviteter, som Mountainbikeorientering och äventyrsbana för de allra minsta. Dessutom kan alla tävlande i ”Hitta Härnösand” som har tagit samtliga 112 checkpoints, hämta ut sitt pris.


Dagen avslutas sedan klockan 15.00. Det blir en dag med massor av aktiviteter för hela familjen, med utgångspunkt vid den blå HOK-stugan uppe intill Vårdkasens stadion. Programmet börjar klockan 10.00, med start i det 21 km långa Härnö Trail.


- Det blir förhoppningsvis en trevlig avslutning på en rolig friskvårdstävling, säger Einarsson. Och det ska bli spännande att se hur den nya natursköna trailbanan på Vårdkasen uppfattas av dem som antar den utmaningen.

Många har valt att tagga #hittahemab under sina strapatser i skog och mark

Många har valt att tagga #hittahemab under sina strapatser i skog och mark