Välkommen till HEMABs julgransplundring!

På lördag, 16 januari, bjuder HEMAB in till julgransplundring på Kraftvärmeverket. Alla är välkomna, med eller utan gran.

Klockan 10-13 står grindarna öppna till Kraftvärmeverket i Murbergsviken. Din julgran blir till fjärrvärmebränsle och vi bjuder på roliga aktiviteter som tipspromenad och ponnyridning, hamburgare och fika.

 

Julgransplundringen har varit ett populärt evenemang som har dragit många besökare, och vi hoppas extra mycket att det blir så denna gång. Alla granar som kommer in har nämligen ett extra värde i år.

 

- För varje gran vi får in från Härnösandsborna så kommer vi skänka en slant till Röda korset, som i sin tur hjälper oss förse flyktingar i Härnösand med kläder, berättar Andreas Einarsson, Marknads- och kommunikationschef på HEMAB.

 

Samarbete med Arbete och integration

Värdebevisen kommer med hjälp av Arbete och integration på Arbetslivsförvaltningen distribueras till flyktingar i behov av kläder. Värdebeviset växlas in på Kupan i Härnösand och motsvarar kläder för en person. 

 

- Det känns bra att vi på det här sättet kan dra vårt lilla strå till stacken. Härnösandsborna har verkligen ställt upp för flyktingarna som kommit hit, så nu hoppas och tror vi att de även kommer med sina granar på lördag, avslutar Einarsson.

 

Även 2015 års julgåva skänktes till förmån för flyktingar i Härnösand. Läs gärna mer om det här. Vi ses på lördag!