Tack till alla som besökte Kretsloppsparkens 5-årsjubileum!

Strålande sol och idel glada människor. Det är så vi kommer minnas firandet av Kretsloppsparkens femårsjubileum.

Besökarna hängde på låset när parken öppnade klockan 10 och sedan var det en strid ström som anlände under dagen.

Kaffe och saft flödade i solskenet och cupcakes och popcorn intogs för fulla muggar. Många kreativa målningar skapades och hoppborgen var ständigt full med skrattande barn.

- Vilken lyckad dag det blev! utropar en strålande Veronika Ström Uotela, Arbetsledare på Kretsloppsparken. Vi har säkert haft 300 besökare under dagen.

Många passade på att stanna till och ta en fika efter att de slängt sitt sorterade avfall. "Vilken trevlig överraskning!" var något vi fick höra flera gånger.

Varmt tack till alla er som kom och bidrog till att det blev en så lyckad dag!

En fikapaus innan det var dags för en ny omgång i hoppborgen

Från vänster Lena af Geijerstam Unger, HEMABs vd, Lotta Visén, HEMABs ordförande, Marie Örjestål, medlem i projektgruppen då Kretsloppsparken planerades, Jan Lundgren, projektledare för bygget av Kretsloppsparken, Sig-Britt Ahl, dåvarande förvaltningschef Arbetslivsförvaltningen och den som slöt avtalet om bygget med HEMABs dåvarande vd Ingemar Forzelius, samt Issam Sassi, arbetsmarknadschef på Arbete och integration. Alla dessa hade fått en personlig inbjudan till jubiléet och fick emotta tomatplantor samt handgjorda tomatlådor tillverkade av Etappen, som också har sin verksamhet på Härnösands kretsloppspark.

Även de fyrbenta besökarna verkade trivas

Popcorn och fika i solen var något som många besökare uppskattade