Stor avstängning av fjärrvärmen på tisdag

På grund av inkoppling av nya kunder och förebyggande underhållsarbeten kommer fjärr­värmen vara avstängd tisdagen den 31 maj klockan 08.00 -16.00.

Vi beklagar att avstängningen berör så många av våra kunder och hoppas naturligtvis att den inte ska vålla några stora besvär. De områden som berörs av avstängningen är: Mellanholmen, Hovsjorden, delar av Östanbäcken, delar av Geresta, Kattastrand och Stenhammar (se karta nedan).

Ovanligt stor avstängning

- Det här är en ovanligt stor avstängning. Beroende på var ventilerna sitter så kan det tyvärr bli så ibland, säger Willy Gahlin, projektingenjör på HEMAB. Det vore naturligtvis önskvärt att kunna kontakta varje enskild kund direkt vid en sådan här avstängning, men området är tyvärr för stort för att vi ska ha resurserna för det, säger han.

Det vanliga är att vi går ut med den här typen av information via tjänsten Driftinformation Länk till annan webbplats. som finns på vår webbsida. Den kan man prenumerera på, så får man ett mail vid planerade avstängningar som denna, men även vid oplanerade driftstörningar.

Kontakt

För mer information om avstängningen, kontakta oss på 0611- 55 75 00.

Markeringen visar det ungefärliga avstängningsområdet.