Stöd Barncancerfonden och HEMAB bjuder på ett fräscht kärl

Nu samlar vi in mer pengar till Barncancerfonden. Skänk 100 kronor eller mer så delar HEMAB ut ett grönt kärl, perfekt för att samla trädgårdsavfall, organisera verktyg eller hålla koll på barnens hockeyklubbor.

I samband med att HEMAB byter ut kärl mot nya flerfackskärl så blir ett stort antal kärl över och pengarna ska gå till ett gott ändamål samtidigt som våra kunder kan få en nyttig produkt. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden Norra.

– Allt fler kunder väljer att övergå till flerfackskärl för att kunna källsortera sitt material och då ska naturligtvis de gamla kärlen ta vägen någonstans efter att de har tagits om hand och besiktats, säger Andreas Einarsson marknads- och kommunikationschef på HEMAB. Jättebra att de kan återbrukas och då gå till en positiv sak.

Antalet kärl är begränsat så det är först till kvarn som gäller men du kan alltid ringa eller e-posta Kundservice så kan de svara om det finns kärl kvar.

Ett välgörenhetsprojekt är skapat i samarbete med Barncancerfonden för att garantera att varje skänkt krona går direkt till att stödja deras arbete i att hjälpa barn med cancersjukdomar få en bättre tillvaro.

– Vi är så tacksamma för HEMABs fina initiativ till förmån för oss. Vår verksamhet är helt beroende av gåvor från företag och privatpersoner, så det bidrag som den här insatsen ger kommer göra gott för barn som drabbats av cancer och deras familjer, säger Caroline Eriksson, föreningskoordinator Barncancerfonden Norra.

Så här gör du:

  1. Besök HEMABs kontor på Västra ringvägen
  2. Donera 100kr eller mer
  3. Hämta ditt nya kärl uppe på Kretsloppsparken

Receptionen på Västra Ringvägen 125 är öppen måndag-fredag klockan 07-16, 0611-55 75 00, info@hemab.se.

återvinningskärl på gata

De gamla kärlen som blivit utbytta

Barncancerfonden

Barncancerfonden Norra