Snart kan du få driftinformation direkt i mobilen

Har du fått SMS av oss? Inom kort lanserar vi en ny driftinformation fullt ut inom samtliga verksamhetsområden men redan nu har de första SMS:en skickats.

Dessvärre inträffar ibland störningar i leveransen av våra tjänster. Det kan röra sig om planerade avbrott på grund av underhållsarbeten eller oförutsedda händelser till exempel orsakade av väderlek. För att tillmötesgå önskemål som framkommit genom våra kundundersökningar och för att ytterligare höja servicenivån till våra kunder kommer vi inom kort börja avisera om driftstörningar via SMS-utskick.

Idag har vi en tjänst som gör att du kan få driftinformation via mail, men vi har sett att det finns en efterfrågan hos våra kunder att få driftinformation via SMS också, säger Andreas Einarsson, chef för Kommunikation och Externa relationer. Det känns jätteroligt att kunna erbjuda detta till våra kunder och vi räknar med att systemet ska vara fullt utvecklat senare under året.

Det nya systemet skickar ut meddelanden till de telefonnummer som är registrerade på den fastighet som berörs. Har du ett vanligt mobiltelefonabonnemang är din telefon redan registrerad där du bor vilket innebär att du som kund inte behöver göra någonting för att bli aviserad. Du kommer även att kunna koppla din sommarstugeadress till ditt mobilnummer för att inte riskera att missa exempelvis ett oplanerat elavbrott.

Vi har redan tjuvstartat med de första utskicken och inom kort kommer du kunna kontrollera här på vår webbsida huruvida ditt nummer är registrerat på din adress eller inte. Håll utkik!