Projektledare med inriktning anläggning och teknik sökes

Har du en bakgrund inom anläggning och teknik med erfarenhet av projektledning? Är du ansvarstagande, trygg och med god kommunikationsförmåga? Kanske är det dig vi söker! 

Arbetsbeskrivning

Du har ett totalansvar för utvalda projekt kopplat till våra olika affärsområden. Projekten är av varierande storlek och karaktär inom området anläggning och teknik. Detta innebär allt från uppförande/ombyggnad av byggnader, anläggningar, processutrustning och ställverk till ledningsarbeten av olika slag. Du ansvarar för planering och styrning av projekten och deltar i hela processen med tillhörande form- och samrådskrav, där tonvikten ligger på utredning, projektering, upphandling och genomförande.

Vem är du?

Troligtvis är du civil- eller högskoleingenjör. Du har en bakgrund inom anlägg­ning och teknik med dokumenterad erfarenhet av projektledning. Du är drivkraftig och strukturerad och förväntas leda projekt på ett affärsmässigt och effektivt sätt mot uppsatta mål. Du är en ansvarstagande och trygg person med god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Genom din helhetssyn och ditt sätt motiverar du och skapar engagemang internt samt hos externa samarbetspartners/ leverantörer. Löpande rapportering sker till din uppdragsgivare, normalt en av affärsområdescheferna eller VD, samt indirekt till styrelsen i vissa projekt.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid vid funktionen Utveckling & Projekt. För rekryteringen så samarbetar vi med Uniflex Bemanning och Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på telefon 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se senast 15 november, 2017.

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer: Bengt Sjöström 073-270 94 53, bengt.sjostrom@hemab.se
Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se