Politiker- och familjedag i Östersjäland

1 september blir det trollkarl, hästridning, fika och politik i en härligt salig blandning strax norr om Härnösand. Dagen är ett nytt spännande initiativ från boende i Östersjäland.
Torkel Selin är sommarboende i Östersjäland och en av de engagerade arrangörerna. Vart fick ni idén till den här dagen och vilka är era förväntningar?

- Idén att locka ut våra lokala förtroendevalda och skapa trivsel och folkligt engagemang kom upp som ett samtalsämne vid vägföreningens årliga träff, avslöjar Torkel Selin. Därifrån var steget inte så långt att tänka HEMAB heller eftersom de genom olika medverkan genom åren visat sig vara måna om levande landsbygd och aktiv medverkan.

- Nu hoppas vi på bra väder så det kommer många besökare från stan och kommunens alla hörn, säger Selin.

HEMAB är stolt sponsor.

- Vi fick idén presenterad för oss och nappade, säger Andreas Einarsson på HEMAB. Driftiga ideellt arbetande personer med nya kul idéer ligger oss varmt om hjärtat, särskilt då syftena främjar lokal utveckling, engagemang och trivsel bland Härnösandsbor. Då brukar vi inte vara svårflirtade, säger Einarsson.

Alla Härnösandsbor är varmt välkomna att ha skoj och ta chansen att prata med lokala företrädare i kommunpolitiken hälsar Östersjälandsvägens samfällighetsförening.

Annons i Tidningen Ångermanland 31/8 och 1/9 där Östersjälandsvägens samfällighetsförening bjuder in alla intresserade.