Nu kan du teckna serviceavtal för din fjärrvärme

Fjärrvärme är enkelt, tryggt och bekvämt. För att anläggningen ska fungera optimalt behöver den ses över med jämna mellanrum. Vi erbjuder nu serviceavtal som gör underhållet lika enkelt och lättsamt som uppvärmningen.

En korrekt inställd och regelbundet servad fjärrvärmecentral håller längre och drar mindre energi. Därför erbjuder vi nu serviceavtal till våra fjärrvärmekunder.

- Fjärrvärmekunder med serviceavtal får en genomgång av anläggningen vart annat år. Då går vi tillsammans igenom inställningar på anläggningen och kontrollerar att den är optimerad för bästa prestanda. Skulle något behöva fixas ger vi förslag på åtgärder och ser till att allt fungerar, berättar Anders Nordin, Distributionstekniker på affärsområde Fjärrvärme.

Två olika avtal att välja på

Fjärrvärmekunder kan välja mellan Villa Bas-avtal och Villa Plus-avtal. I båda varianterna ingår, förutom funktionskontrollerna, bland annat kostnadsfri service på vardagar 7-16 och försäkring mot självrisk. Största skillnaden är att i Plus-avtalet ingår alla reservdelar som kan tänkas behövas.

- Vi har sett en efterfrågan på den här typen av service och det känns bra att vi nu kan erbjuda våra kunder en ännu enklare och mer lättsam uppvärmningslösning, konstaterar Marcus Tärnvik, Affärsområdeschef Fjärrvärme.

Läs mer på vår webbsida www.hemab.se/fjarrvarme Länk till annan webbplats. eller kontakta Kundservice om du har några frågor.