Lyckad kundträff på Härnösands bilmuseum

1 juni 2014 inviger Calle Lundqvist sitt bilmuseum på Kronholmen som blir Sveriges största med 4000 kvadratmeter utställningshallar och 126 bilar. Vi och våra fjärrvärmekunder fick en exklusiv förhandstitt.

Calle Lundqvist hade denna kväll torsdag 5 december tagit hjälp av Lars-Åke Krantz som moderator och arrangör.


- 125 fjärrvärmekunder besökte informationsmötet vilket får anses smått fantastiskt, säger Marcus Tärnvik affärsområdeschef fjärrvärme. Efter flera år med informationsträffar i traditionell föreläsningssal var detta ett nytt grepp för oss. Och ett mycket lyckat sådant tack vare Calle och Lars-Åkes hjärtliga inställning att låta oss hålla till i det ännu ej öppnade Härnösands bilmuseum.


Efter HEMABs inledande information om vad som är på gång i företaget generellt gavs information om fjärrvärme specifikt; budget, investeringar, prisutveckling och framtidsplaner.


Alla besökare bjöds på fika och rundvandring i lokalerna samt intressant intervjudiskussion mellan Lars-Åke och Calle där den ena härliga anekdoten efter den andra avlöste varandra, alla med anknytning till bilar, bilhistoria eller dråpliga händelser.


1 juni 2014 öppnar som sagt magnifika Härnösands bilmuseum för besökare. Anläggningen kommer att bli ett garanterat dragplåster till Härnösand.


Stort tack till Calle Lundqvist från oss på HEMAB. Och grattis Härnösand för att denna satsning görs.

125 besökare trivdes i Härnösands bilmuseum. Kvällen inleddes med information av HEMAB i en miljö kantad av T-Ford, Rolls Royce, A-Ford, motorcyklar, cabriolets med mera, med mera. Foto:Lars-Åke Krantz.

Calle Lundqvists genuina engagemang för bilar och bevarande av kulturarv är påtagligt. HEMABs Andreas Einarsson tackar Calle för gästfriheten. Foto: Lars-Åke Krantz.

Calle och Lars-Åke har arrangerat och ställt i ordning en trivsam miljö. Bilden är från en av de 6 eller 7 olika utställningshallarna och är tagen strax innan gästerna anländer. Foto: Lars-Åke Krantz.