Lövudden får besök av HEMAB och Servanet

Bor du i villa eller flerbostadshus på Lövudden? Under tisdag och onsdag eftermiddag/tidig kväll kanske Johan och Anders från HEMAB och Alexandra och Peter från Servanet knackar på. De vill prata fjärrvärme och bredband med dig.

Vi har tidigare undersökt intresset hos boende på Lövudden att ansluta sin fastighet till fjärrvärme men tyvärr inte fått tillräckligt många beställningar för att kunna gå vidare. Nu gör vi ett nytt försök, denna gång tillsammans med Servanet, som erbjuder tv, internet och telefoni via fiber.


- Vi är mån om att komma in i det här området. Många fastigheter har redan ett vattenburet system. Vi har redan flera beställningar men behöver fler för att kunna starta projektet, berättar Johan Berg, distributionschef fjärrvärme HEMAB.

Det här är första gången en liknande aktivitet, att knacka dörr, genomförs.

- Vi tror att många uppskattar det här uppsökande sättet och att i det personliga mötet få information och svar på sina eventuella frågor, säger Johan Berg.

Nu är vår förhoppning att tillräckligt många väljer fjärrvärme, då blir projektstart våren 2015.

Kontaktpersoner

Undrar du något eller vill beställa fjärrvärme är du välkommen att kontakta:

HEMAB: Johan Berg, 070-210 45 66, Anders Nordin, 070-376 48 91

Servanet: Alexandra Bray, 073-275 55 85, Peter Nordén, 070-360 95 91

Lövudden. Här är förhoppningen att kunna erbjuda fjärrvärme. Tisdag 9/9 och onsdag 10/9 besöker representanter från HEMAB och Servanet boende i området.

Lövudden. Här är förhoppningen att kunna erbjuda fjärrvärme. Tisdag 9/9 och onsdag 10/9 besöker representanter från HEMAB och Servanet boende i området.