Kundserviceadministratör med känsla för sociala medier

Vi erbjuder ett roligt jobb i en viktig funktion, nämligen service och kontakt med kunder till alla våra verksamheter. Gillar du ordning och reda, är en problemlösare och känner dig bekväm med digitala kommunikationskanaler? Då kanske det är dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Funktionen är viktig för att vi ska ha ordning och reda, men inte minst för att kunderna ska uppleva oss som proffsiga, lätta att nå och ha att göra med. För att uppnå det behöver du lyssna på deras frågor, lösa deras problem och

administrera förändringar i vårt affärssystem.


Idag kontaktas vi mest via telefon, e-post och besök. Vår långsiktiga strävan är att även utveckla vår tillgänglighet genom digitala kanaler, med kundservice via chatt, sociala media och Mina sidor. Du bör därför vara väl bevandrad i sociala medier såsom chattfunktioner eller liknande. Att vara delaktig i vårt utåtriktade arbete på olika vis är också en del av arbetet.

 

Vem är du?

Du är lyhörd, noggrann och snabb. Din glädje och positiva inställning smittar av sig på din omgivning, och du kan på ett ledigt sätt föra en lyhörd dialog i tal eller skrift på både engelska och svenska. Då udda och ovanliga frågor som ligger utanför våra rutiner kan dyka upp är det viktigt att du kan hantera och ta ansvar för dessa, tills de är lösta eller har förts vidare i organisationen. Kanske har du en utbildning inom ett serviceyrke eller så har du kanske arbetat med snarlika arbetsuppgifter.

Vi vill att du som söker har fullständiga gymnasiebetyg och eftersom våra kunder är en direkt spegelbild av det mångkulturella samhälle vi lever och verkar i, är breda språkkunskaper meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet för tjänsten.


Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid, med sex månaders provanställning, vid funktionen Kommunikation och externa relationer. Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på Uniflex bemanning och rekrytering på 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se Länk till annan webbplats. senast 29 februari 2016.


Facklig representant

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66,  krzysztof.lukaszewicz@hemab.se