Invigning av Härnösands Kretsloppspark

Lördag 28 september blir det festlig invigning med tårta, aktiviteter och överraskningar för både barn och vuxna.

Härnösands kretsloppspark är öppen som vanligt mellan klockan 10-14. Enda skillnaden lördag 28 september är att det är lite festligare än vanligt på området samt att det klockan 11 hålls en skoj ceremoni (program i annonsen nedan).  

Anläggningen har på kort tid blivit väldigt uppskattad och besöks dagligen av flera hundra personer.


- Vi tror att vi fångat lite av varje som ska locka och tilltala Härnösandsborna, säger Andreas Einarsson marknads- och kommunikationschef. Kören Miranda bjuder på något lite extra samtidigt som jag vet att Scouterna har förberett överraskningar i matväg. Tårta, ballonger och ansiktsmålning är för övrigt givna inslag en dag som på lördag, plus en rad andra saker.


Tillsammans står vi inför en stor utmaning i världen. Vi måste ställa om till ett samhälle som inte använder mer resurser än vad som återskapas.


Härnösands Kretsloppspark ska genom omsorgsfull hantering av avfall och långtgående källsortering samt genom återanvändning av nyttoföremål, så kallat Återbruk, bidra till resurssnålhet och ett långsiktigt hållbart samhälle. Allas insatser behövs och välkomnas.


Uppdateringar och eventuell ny information om invigningen finner du på facebook.com/hemabharnosand. Länk till annan webbplats.


Hoppas vi ses på lördag så vi tillsammans kan fira in Härnösands Kretsloppspark.


Klicka på annonsen för att öppna en större bild av annonsen.