Inspirerande och erfaren Driftchef sökes

Är du van att leda personal och har erfarenhet från elnätverksamhet eller annan driftsorganisation?

Är du intresserad av att utveckla och utvecklas i en spännande bransch med goda framtidsutsikter? Vi söker nu en Driftchef till affärsområde Elnät - kanske är det just du?

Arbetsbeskrivning

Som Driftchef är du ansvarig över avdelningens uppdrag att drifta, sköta och förvalta affärsområdets elanläggningar och dess stödsystem. Du ansvarar för att elanläggningarna systematiskt övervakas, kontrolleras och vid behov åtgärdas.

Du leder, fördelar och kompetensutvecklar avdelningen och tillsammans med dina medarbetare arbetar du mot uppsatta mål med ständigt fokus på en hög leveranssäkerhet och säker arbetsmiljö.

I ditt arbete säkerställer du kostnadseffektiva avtal med leverantörer och entreprenörer samt uppföljning av dessa.

Du arbetar strategiskt för att utveckla avdelningens verksamhet och ingår i affärsområdets interna ledningsgrupp.

Vem är du?

Du är van att leda personal och har erfarenhet från elnätverksamhet eller annan teknisk verksamhet. Ditt ledarskap är lyhört och kommunikativt och du inspirerar gruppen att arbeta mot tydligt uppsatta mål.

Som driftchef ser du alltid till kundens bästa och kombinerar detta med ditt sinne för affärsmässighet och kostnadseffektivitet.

Du har troligen en akademisk utbildning inom elkraft, energi eller annan teknisk inriktning.

Du har god kunskap inom säker arbetsmiljö.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders provanställning.

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker via OnePartnergroups hemsida: www.onepartnergroup.se Länk till annan webbplats. senast 2019-11-24.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jens Olsson OnePartnerGroup 070-268 08 36

Fackliga företrädare

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, kl@hemab.se
Sv. Ingenjörer: Anders Nordin, 070-376 48 91, anders.nordin@hemab.se

Om företaget

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr. Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration. Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.