Idag startar Härnösand Opera Academy & Festival - vinn ett operapass!

Idag kickar Härnösands egen operafestival igång, med operasångare från hela världen - inklusive Härnösand. Ta chansen att vinna ett operapass som gäller till alla evenemang!

Härnösand Summer Opera Academy ges av Härnösands folkhögskola i samarbete med Kashu-do Studios. Festivalen arrangeras av Härnösands folkhögskola i samarbete med Höga Kusten Destinationsutveckling, Landstinget Västernorrland, Härnösands kommun, Handelsplats Härnösand och HEMAB.

 

- Det är roligt att en så här stor operafestival äger rum i Härnösand och att vi dessutom har en folkhögskola som bidrar med begåvade studerande i programmet. Det vill vi gärna vara med och sponsra, säger Andreas Einarsson, chef för Kommunikation och externa relationer på HEMAB.


Vinn ett operapass till alla evenemang

För att ha chansen att vinna ett operapass till samtliga av festivalens evenemang behöver du bara skicka in svaret på en fråga till oss på HEMAB. Frågan lyder: Vad kallas en soloinsats i en opera?

Skicka ditt svar till info@hemab.se senast tisdag 9/8. Ange namn och telefonnummer i ditt mail, så att vi kan kontakta dig om du vinner. Lycka till!

 

Läs hela festivalprogrammet på Härnösand folkhögskolas webbsida.länk till annan webbplats