HR-Strateg med modernt driv sökes

Vi söker nu en HR-Strateg som vill driva ett modernt HR-arbete och vill vara med och forma framtiden på Härnösand Energi & Miljö AB.

Arbetsbeskrivning

Som HR-strateg hos Härnösand Energi & Miljö kommer du att arbetar metodiskt med att identifiera behov, planera, förankra, genomföra och följa upp olika projekt och uppdrag. Du kommer att säkerställa ett proaktivt, värdeskapande och faktabaserat strategiskt HR-stöd till ledning och kollegor. Du ska vara ett affärsnära chefsstöd inom arbetsrätt, avtal, rehabfrågor, kompetensutvecklingsfrågor och utveckling av HR-verksamheten. Du är en viktig resurs i arbetet med att ständigt utveckla vårt arbetssätt med fokus på prestation och leverans på ett hållbart sätt, där välmående och engagemang är högt på agendan. Du ansvarar för att riktlinjer, processer och andra förutsättningar inom HR-området hålls relevanta och väl förankrade i organisationen.

Vem är du?

Du är redan idag erfaren och trygg inom HR-arbete, är strategiskt, tydlig i din kommunikation och har en utvecklad samarbetsförmåga. Du har akademisk examen inom relevant område. För att lyckas i rollen som HR-strateg är du van att ta initiativ, kan bistå med nya angreppssätt och är uthållig. Du har ett bra driv i arbetet och har ett engagemang som smittar. Om du drivs av att få forma ett modernt och utvecklande HR-arbete, van att tänka utan för boxen och bidra med nya lösningar då har vi rollen för dig

Om HEMAB

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas, elförsäljning och laddinfrastruktur för elfordon. Vi vill vara i framkant inom hållbart samhällsbyggande och arbetar aktivt för att vara möjliggörare för utvecklingen. Att arbeta för att främja hälsa och välmående på arbetsplatsen, samt att bygga teamkompetens, är en självklarhet.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid och tillsvidare med förtroendearbetstid. Tillträde enligt överenskommelse. För denna tjänst kommer tester och bakgrundskontroller att utföras.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Amendo. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Pernilla Keusch på telefon 073 042 19 36 eller mail pernilla.keusch@amendo.se.

Skicka din ansökan via den här länken Länk till annan webbplats. eller www.amendo.se senast den 18 september. Löpande urval kan komma att göras så vänta inte.

Facklig representant

VISION, Krzysztof Lukaszewicz, kl@hemab.se, 0611-55 75 00