HEMAB sponsrar stormatch på Högslätten

Stadens stolthet Härnösands FF möter allsvenska suveränen Helsingborgs IF i Svenska Cupen torsdag 22 augusti kl 19.00 på Högslätten. Folkfest i antågande. Hoppas vi ses!

HEMAB är stolt sponsor av Härnösands FF samt av den här matchen i Svenska Cupen.


- Matchen är en av tre i Sverige som valts ut för tv-bevakning. Har vi vädret med oss kommer detta att kunna bli en fantastisk kväll, säger Andreas Einarsson, marknads- och kommunikationschef på HEMAB.


Alla aktiva i ungdomslag i Ångermanland har bjudits in särskilt och välkomnas gratis (om klädd i matchdräkt) till matchen och till HEMABs tävling i mittcirkeln i halvlek.


- Även om det inte är något anmälningstvång vet jag att HFF fått ta emot många samtal från lag spridda över hela Ångermanland som vill komma och se matchen, säger Einarsson. Ungdomsfotbollslag med två tränare iförda matchkläder går gratis. I övrigt gäller inträde.


- I halvlek ungefär kl 19.45 välkomnas alla lag ner på planen där en representant för varje ungdomslag får en numrerad boll att kasta så nära mittpunkten som möjligt. Vi är glada över att få vara med och bidra när eldsjälarna i Härnösands FF bjuder upp till folkligt nöje, säger Einarsson. Det här kan bli hur bra som helst.


Tips. Kom i god tid.