HEMABs julgåva delades ut till Svenska kyrkan

Idag överlämnades den gåva som samlades in via vår Julbytardag på Kretsloppsparken.

I samband med Julbytardagen den 7 december valde HEMAB att som årets julklapp skänka en slant för varje besökare vi hade vid vårt arrangemang. Det blev en välbesökt tillställning och hela 9 000 kronor samlades in. Dessa medel kommer gå till Svenska kyrkans Jul i gemenskap där alla är välkomna till ett julfirande.

Med det här tillskottet kan vi köpa mer mat och ytterligare julklappar, säger diakon Åsa Sjöberg. Vi kommer även se till att de som inte kan komma till oss får ett besök så detta kommer fler till del.

Jul i gemenskap anordnas under julafton och juldagen i domkyrkans församlingsgård och Åsa Sjöberg poängterar att alla, oavsett anledning, är välkommen.

Man kanske jobbar eller saknar familj att fira med och då passar det bra att komma till oss istället, säger Åsa. Stort tack till HEMAB för den generösa gåvan!

Svenska kyrkans personal tillsammans med HEMAB framför en julgran. Fredrik från HEMAB räcker över en blomma.

Domprost Kent Nordin, diakon Åsa Sjöberg, diakon Hilma Lindell, arbetsledande komminister Johan Holgersson och komminister Cristina Grönroos är den personal från Svenska kyrkan som kommer arbeta med Jul i gemenskap. Fredrik Olsson, kommunikatör HEMAB fick äran att överlämna årets julgåva samt en blomma.