HEMAB och Allehanda Media i ny gemensam sponsring

FC Refaghat är en ny fotbollsklubb i Härnösand, främst för invandrare. Med Allehanda Media gör vi en unik och annorlunda sponsringsinsats.
HEMAB, Allehanda Media och FC Refaghat har tecknat ett treårigt avtal om sponsringssamarbete. HEMAB och Allehanda bidrar med pengar, annonsutrymme och professionell hjälp till klubbens utformning av verksamhetsidé, grafisk formgivning med mera.

— Sponsringen känns annorlunda och kul och det märks från laget och spelarna att det vi och Allehanda Media tillsammans bidrar med är uppskattat, säger Andreas Einarsson, marknads- och informationschef på HEMAB.

Refaghat (betyder kamratskap på persiska) bidrar med arbetsinsatser, exklusiv rätt för Allehanda och HEMAB att synas i olika sammanhang, bland annat en profilannonsering som startar senare under året.

Klubbens sportsliga framgångar har inte låtit vänta på sig. I flertalet av matcherna under vårserien har man stått som segrare, vilket stått att läsa om i Tidningen Ångermanland.

Tidigare sponsringssamarbete vi utfört tillsammans med Allehanda Media var barn- och ungdomssatsningen Golfskolan för några år sedan.