HEMAB lanserar nya Mina sidor

På nya Mina sidor kan du se din förbrukning, jämföra statistik för vatten, el och fjärrvärme och du kan också se dina sophämtningsdagar. Vi gör det lättare för dig!

Mina sidor är en del i ett digitaliseringsprojekt där HEMAB arbetar för att ta fram nya lösningar och produkter som ska förbättra tillgängligheten för kunden. Självklart är sidan även anpassad för mobilen så att du enkelt kan komma åt dina uppgifter när som helst, var som helst.

På den nylanserade plattformen kan du naturligtvis logga in med Mobilt Bank-ID och få en översikt över dina tjänster och produkter hos HEMAB. Genom att kunna se din statistik och detaljer om din förbrukning får du möjlighet att själv göra åtgärder som sparar energi. Hur mycket sparar man till exempel om man släcker lamporna dagtid hemma?

Bättre koll på din förbrukning

På Mina sidor får du också en snabb överblick över dina fakturor och när de ska betalas. Du kan även se dina sophämtningsdagar. Du behöver aldrig missar en tömning igen!

För den som använder HEMABs tjänster för fjärrvärme, el, vatten och återvinning blir det naturligtvis enklare att hålla koll på allting, eftersom allt hamnar under samma tak.

Ta en titt på filmen, där Jens förklarar hur enkelt det är att använda nya Mina sidor!

Mina sidor