HEMAB info + Yippie = sant!

Sedan 2003 har HEMABinfo landat i våra kunders brevlådor. Från början skickades den som bilaga till fakturan men nu, i takt med att allt fler går över till e-faktura, allt mer som ett eget blad. Nu blir det ändring på det. Från och med i höst kommer vi istället informera om våra verksamheter via tidningen Yippie.

Allt fler väljer att övergå till e-faktura från HEMAB, vilket vi ser som väldigt positivt. Ju fler som väljer att få fakturan digitalt, desto färre fakturor som behöver tryckas och transporteras. Det är toppen ur miljösynpunkt! Det minskade antalet pappersfakturor har fått till följd att HEMAB info allt mer har skickats som en egen försändelse. Det vill vi ändra på.

— Vi har fått in kundsynpunkter på att HEMAB info kommer som ett eget blad och det har vi lyssnat på. Nu har vi istället hittat ett koncept där vi åter ”hakar på” ett befintligt utskick, vilket gör att vi minskar vår miljöpåverkan via transporter. Det känns helt rätt och mycket bra att vi har hittat den här lösningen, säger Andreas Einarsson, Chef för kommunikation och marknad på HEMAB.

Sista utgåvan av den gamla sorten i juni

Det sista exemplaret av HEMAB info som eget blad kommer till våra kunder i början av juni. Det nummer som skulle ha kommit i oktober kommer nu istället som ett uppslag i septembernumret av tidningen Yippie.

– Vi är både glada och tacksamma att HEMAB väljer att samarbeta med härnösandsföretagen Alltid Marknadsbyrå och Yippie Härnösand. Att HEMAB informerar sina kunder via Yippie Härnösand tror jag visar att de delar vår syn på att positiv kvalitetsjournalistisk är stärkande för Härnösand. Och eftersom Yippie delas ut till samtliga hushåll i Härnösand och ofta sparas och läses under en längre tid är magasinet en oslagbar kanal för den som vill nå ut till medborgarna i kommunen, säger projektledare Linda Uhlander på Yippie Härnösand.

Skaffa e-faktura - få en trisslott

Är du också sugen på att gå över till e-faktura och på så sätt vara med och minska vår miljöpåverkan? Det kan löna sig! Alla kunder som under 2019 går över till e-faktura får en trisslott av oss. Kontakta Kundservice så hjälper de dig.

Det sista enskilda numret av HEMABinfo ser ut så här. Från och med i höst kommer vår information ut via tidningen Yippie Härnösand.