Härnösands Ridklubb väljer fjärrvärme

Vi har fått förmånen att levererar fjärrvärme och kommunalt vatten/avlopp samt förstärka elnätet till den nya ridsportanläggningen som just nu byggs i Vangsta, Härnösand. Vårt arbete inleds den här veckan.

- Projekt där vi tydligt kan bidra i en positiv utveckling av Härnösand är extra roliga att genomföra, säger Johan Berg, HEMAB.

Under oktober och november gräver vi i Trumpetgatan och Eriksdalsgatan för att lägga nya fjärrvärme- och vatten/avlopps-ledningar. Grävarbetet fortsätter därefter rakt över hästhagarna och vidare till ridsportanläggningen.

- Vi ber om överseende med eventuella obekvämligheter som tillfälligt kan uppstå i området, säger Johan Berg. Ingen gata kommer att stängas av helt.

Vi lägger samtidigt nya elmatningar för att klara ridskolans utökning, det sker just nu. Dessutom kommer en elnätstation att bytas ut, för att förbättra leveranssäkerheten, det är ett projekt som sker under tidig vår 2015.

Om ridsportanläggningen

Det var i slutet av april som kommunfullmäktige i Härnösand tog beslutet att satsa på en ny ridsportanläggning. Den nya anläggningen blir en av Sveriges modernaste med grupphästhållning och bra tillgänglighet även för rörelsehindrade och allergiker.

Kontaktpersoner HEMAB

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Fjärrvärme - Johan Berg, 55 75 51, johan.berg@hemab.se

Vatten/avlopp - Hans-Eric Högberg, 55 75 77, hans-eric.hogberg@hemab.se

Elnät, Stefan Vedin, 55 75 68, stefan.vedin@hemab.se