Har du ett tak? Åk på solsafari 22/5

Du som är intresserad av att sänka dina energikostna­der med hjälp av solenergi, passa på att åka runt och titta på stora och små solenergilösningar, bland annat Härnösands Energipark. Alla är välkomna och hela arrangemanget är gratis!

Onsdag den 22 maj, klockan 18-20 är det fritt fram för alla att åka på solsafari och besöka ett antal befintliga solenergianläggningar i kommunen. Allt från mindre, privata lösningar till den större Härnösands Energipark.


Du som är intresserad av att sänka dina energikostnader med hjälp av solenergi är välkommen att vara med på solsafarin, oavsett om du bor i villa eller bostadsrätt, företräder en bostadsrättsförening eller är fastighetsägare. Alla som har ett tak, yttervägg eller tomtmark kan nyttja solenergi.


Syftet med safarin är att du ska kunna bilda dig en uppfattning om vad en satsning på solenergi innebär. Att prata med ägarna ger ofta mycket nyttig information. Och alla som deltar på årets solsafari är dessutom med i utlottningen av priser. Så ta chansen!


Solsafari 22/5

Här kan du se information om de olika anläggningarna Pdf, 2 MB..


Kontaktperson HEMAB och värd vid Härnösands Energipark under kvällen är Pär Marklund, 073-275 47 77.