Hållbarhetsguru gästar årsstämman

Tisdagen den 2 april är du välkommen till vår årsstämma, ett evenemang vi delar med Härnösandshus, och i år även Technichus. Gästföreläsare är Per Grankvist, jornalist och författare.

Platsen är Sambiblioteket och kvällen startar klockan 17, då respektive bolag håller sin formella årsstämma. Därefter kommer respektive vd för HEMAB, Härnösandshus och Technichus att redovisa året som gått innan det blir bjuds fika. Kvällen avslutas av något du inte får missa, nämligen vår särskilt inbjudna gästföreläsare, hållbarhetsgurun Per Grankvist. 

Det är lönsamt att leva hållbart

Per Grankvist är journalist, författare och folkbildare med talang för att förmedla komplicerade saker på ett begripligt sätt. På årsstämman håller han en hoppfull föreläsning, utan pekpinnar, om att hållbarhet inte är så svårt att åstadkomma på ett lättare, roligare och faktiskt även mer lönsamt sätt.

- Det är jätteroligt att Per har möjligheten att komma och prata på vår årsstämma. Han har en nyfikenhet på hållbarhet och en förmåga att förklara svåra frågor på ett begripligt sätt. Jag är säker på att hans föreläsning kommer ge oss nya perspektiv på begreppet hållbarhet och vad vi kan göra för att leva mer hållbart, konstaterar Andreas Einarsson, Chef för Kommunikation och marknad på HEMAB.

Per Grankvist kommer ha ett fullspäckat program under sin vistelse i Härnösand. Under dagen kommer han både hålla en föreläsning för alla gymnasieelever i årskurs 2 och även genomföra runda bordsamtal. Allt i hållbarhetens tecken naturligtvis.

Smygtitt på vår årsredovisning OM HEMAB

Dagen efter årsstämman kommer vårt årsredovisnings-magasin OM HEMAB delas ut i alla hushåll i Härnösands kommun. I år har vi satt våra kunder i fokus och tagit fram ett intressant magasin med goda exempel på hur var och en av oss kan leva mer hållbart. Läs och bläddra i magasinet en dag före alla andra på vår årsstämma!

Varmt välkommen!

Klicka på bilden för att få upp den som pdf.