Flygande start för Härnösands Alpina

Halvvägs in i föreningens första säsong i ny regi radas framgångar upp idrottsligt och verksamhetsmässigt. HEMAB är stolt sponsor.
— Efter en trevande försäsong i backen på grund av mildvädret har vi nu kommit igång bra, säger Anders Hjorth ordförande i Härnösands Alpina. Välfyllda nybörjargrupper, framgångar för våra etablerade åkare och ökande medlemsantal. Vi har ett härligt go i klubben just nu.

Klubbens marknadsarbete har gett resultat och antalet sponsorer och aktiva partners har blivit fler.

— HEMAB och Alpina har skapat en tradition i Årets Skiddag som lockat tusentals Härnösandsbor till gratis åkning och upplevelser i backen, säger Anders Hjorth. Vi är glada att kunna fortsätta samarbetet med HEMAB även denna säsong.

Andreas Einarsson , marknads- och informationschef på HEMAB:
— 3 mars på Vårdkasen är ett datum att notera i kalendern. Samtidigt med Årets Skiddag blir det klockan 13 invigning av de nya vindkraftverken. Invigningens tema kommer att vara barn och framtid och förutom korvgrillning kommer man kunna prova åka hundspann. Vi hoppas på många besökare på Bräntberget intill Vårdkasen såväl som i backen.

Fakta:
Härnösands Alpina Klubb heter den nystartade förening som från och med säsongen 2011/2012 driver Vårdkasbacken. Tidigare har verksamheten bedrivits som en egen sektion inom Brännans IF.

Hoppen är iordningställda även denna säsong. Nu hoppas vi på kalasväder 3 mars då det är dags igen för Årets skiddag!

Barn och vuxna, gammal som ung så kan man finna sin lilla oas på Vårdkasen. Utförs- eller längdåkning eller bara sitta och grilla en korv eller ta en fika. Välkomna!

Blivande alpina stjärnor som slagit sig ner för en fika.