Drifttekniker sökes till affärsområde Vatten

Nu söker vi en drifttekniker till affärsområde Vatten. Om du är drifttekniker eller motsvarande och har förmåga att jobba självständigt tycker vi att du ska söka!

Arbetsbeskrivning

Du ingår i vår driftgrupp och arbetar huvudsakligen med dagligt drift- och under­hållsarbete vid våra anläggningar. Arbetstiden är dagtid 07.00-16.00. Beredskap och helgtjänst kan komma att ingå i tjänsten efter en tid då du blivit väl förtrogen med verksamheten.

 

Vem är du?

Du bör vara drifttekniker eller ha motsvarande kunskaper. Du är väl förtrogen med datorarbete i process- och Officemiljö. Det är meri­terande om du har erfarenhet från drift av vatten/avloppsverk eller motsvarande i industrimiljö, samt kunskaper i styr- och reglerteknik. Du är intresserad av teknik- och miljö­frågor och är en positiv person som tar egna initiativ och har lätt för att arbeta i grupp. Du bör även ha förmåga att arbeta självständigt och driva projekt till färdigt resultat. Körkort B erfordras. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Frågor och ansökan

Vi tillämpar KFS energiavtal och 6 månaders prov­anställning. Kontakta driftchef Åke Gavelin för mer information: 070-377 99 54, ake.gavelin@hemab.se 

Skicka din ansökan till ansokan@hemab.se senast den 17 oktober 2016.

 

Facklig representant Kommunal: P-O Eriksson 073-275 47 72,

per-olof.eriksson@hemab.se