Dags för årets kundträffar för fjärrvärmekunder

Onsdag 9 december är det dags för de årliga kundträffarna för fjärrvärme. Alla företagskunder respektive villakunder till fjärrvärme har fått en inbjudan med posten.

Vid kundträffarna presenterar vi genomgripande ekonomi, bränsleval, investeringsplaner och pågående projekt med mera. Du kan skicka frågor till oss innan träffen, i samband med anmälan, men naturlgitvis även på plats vid kundträffen. Varje år får villaägarna även lyssna till ett intressant föredrag.

 

- I år har vi bjudit in Sara Mattsson, som är rektor för Härnösands gymnasium och projektledare Håkan Öhlund, för att presentera drivkrafterna bakom och utvecklingen av den nya skolorganisationen, säger Marcus Tärnvik affärsområdeschef Fjärrvärme. Skolfrågan berör många och känns aktuell att belysa, konstaterar han.

 

Företagskunderna har precis som villakunderna fått en inbjudan med posten nu i veckan. Företagsträffen hålls dagtid på Technichus.

- Vi brukar välja att träffa företagskunderna över en lunch och jag hoppas att träffen blir lika välbesökt som tidigare år, säger Tärnvik.

 

Kundträffarna är en del i vårt arbete med Reko fjärrvärme, som syftar till att stärka kundernas ställning så att de kan känna full trygghet i att fjärrvärmeleverantörer inte utnyttjar en dominerande ställning på den lokala värmemarknaden. HEMAB har varit en del av Reko fjärrvärme sedan 2007.

Klicka på bilderna för att få upp dem som pdf.