Dags att välja!

2014 är verkligen ett år som går i valets tecken och nu är det dags för årets första val!

Om du bor i småhus, samfällighet, mindre hyreshus (upp till 4 lägenheter) eller har fritidshus med eget kärl så hör du till den grupp som först får börja sortera ut sitt matavfall. I början av nästa vecka landar informationsmaterial och valblankett hos dig!

 

Bioinformation

Vi tycker det är viktigt att vi når ut med så mycket information som möjligt till så många som möjligt och därför använder vi många olika medier för att göra det. Ett sådant är biografen. Från och med idag, den 10 januari, visas därför en kort film om matavfallsinsamlingen på Sagabio i Härnösand för alla biobesökare. Vi hoppas det blir en viktig information till de vi inte har nått fram till med andra medier, men även en påminnelse till de som fortfarande funderar på vad de ska välja.

 

Besök vår webbsida!

Om du vill läsa mer om vad matavfallsinsamlingen innebär för dig, eller bara vill veta mer om matavfall och återvinning, rekommenderar vi varmt att du besöker vår webbplats www.hemab.se/matavfall Länk till annan webbplats. och klickar dig runt. Ta gärna en extra titt på våra informativa filmer Länk till annan webbplats.. Där får du svar på många av de vanligaste frågorna kring matavfallsinsamlingen.

 

Du kan även göra ditt val på webben - www.hemab.se/matavfall/ Länk till annan webbplats.
Gör ditt val senast 9 februari.

Bioreklam om matavfallsinsamlingen

Bioreklam om matavfallsinsamlingen