Chans att påverka innehållet i HEMABinfo

Du har möjlighet att lämna förslag och tips på innehållet i HEMABinfo, vårt kundinformationsblad. Bladet kommer ut fyra gånger per år och når en stor del av Härnösands befolkning. Nästa nummer utkommer i mars.

I HEMABinfo kan du läsa om aktuella händelser, spännande projekt och mycket annat som berör dig som är kund hos oss. Då och då har du möjlighet att delta i tävlingar med lokala vinster, som till exempel årskort på Technichus eller Öbacka presentkort.


Så här gör vi

Den uppskattade produkten trycks, av Hemströms tryckeri i Härnösand, i ungefär 18 000 exemplar och når en stor del i Härnösands befolkning. Dels skickas den tillsammans med pappersfakturan, dels skickas den separat till kunder med e-faktura. Vi har dessutom god hjälp av Härnösands Orienteringsklubb som delar ut produkten till bland annat bostadsrättsföreningar. Vill du endast läsa produkten i digitalt format gör du det här på www.hemab.se.


Saknar du HEMABinfo?

Vissa adresser till bostadsrätter kommer vi inte åt på grund av portkoder som vi inte har tillgång till. Bor du i bostadsrätt och vill få HEMABinfo i brevlådan? Prata med din förening som är varmt välkommen att höra av sig till oss så ordnar vi utdelning även hos dig. Tills vidare är du välkommen att hämta ett tryckt exemplar hos oss alternativt ta del av den här på hemab.se


Kontaktperson

Varmt välkommen att höra av dig med tips och förslag på innehåll till Lina Landell, kommunikatör, 0611-55 75 09, lina.landell@hemab.se

Senaste numret.

Senaste numret.