Calles bilmuseum blir platsen för årets kundträff

Torsdag 5 december är det dags för de årliga kundträffarna för fjärrvärme. Alla företagskunder respektive villakunder till fjärrvärme har fått en inbjudan med posten.

Vid kundträffarna presenterar vi genomgripande ekonomi, bränsleval, investeringsplaner och pågående projekt med mera. Möjlighet att ställa frågor finns dels i förväg i samband med anmälan alternativt på plats vid kundträffen.


- Nytt för i år är att vi byter lokal för kundträffen för villakunderna, säger Marcus Tärnvik affärsområdeschef Fjärrvärme. Calle Lundqvist ställer upp och öppnar dörrarna till sitt bilmuseum som är under uppbyggnad på Torsviksområdet. Han har lovat intressant berättande under kvällen vilket känns oerhört spännande.


Företagskunderna har precis som villakunderna fått en inbjudan med posten nu i veckan. Istället för kvällstid så hålls företagsträffen dagtid.


- Företagskunderna har fått sin inbjudan i posten idag, säger Tärnvik. Vi träffas under enkla former över en lunch och jag hoppas att träffen blir lika välbesökt som tidigare år och med intressanta diskussioner.


Inbjudan som ska ha kommit till alla villakunder med posten.

Inbjudan till alla företag och bostadsrättsföreningar som har skickats med posten.