Beställ fjärrvärme du också!

Just nu är det många som ansluter sig till fjärrvärme. Med fjärrvärme får du värme och varmvatten till din bostad på ett bekvämt och prisvärt sätt.
Principen för fjärrvärme är enkel. Vi värmer upp vatten i vår produktionsanläggning och distribuerar sedan ut det i rörledningar i marken. 

— Fjärrvärme är ett enkelt, bekvämt och helt bekymmersfritt alternativ. Med fjärrvärme tar vi på oss värmeförsörjningen medan du får tid över till annat, säger Marcus Tärnvik, affärsområdeschef Fjärrvärme.

Att ansluta sig till fjärrvärmenätet är enkelt oavsett vilken uppvärmningsform du har idag. En stor fördel jämfört med eluppvärmning är priset.

— Elpriserna svänger väldigt mycket. Med eluppvärmning vet du inte vilka kostnader du har från år till år medan kostnaderna för fjärrvärme är stabilare. Dessutom har vi länets lägsta priser för villaägare!

Kostnaden för anslutning till fjärrvärmenätet och nyckelfärdig installation av fjärrvärmecentral i huset är 45 000 kronor inklusive moms. Efter ROT-avdrag blir summan 38 900 kronor inklusive moms. Vi lämnar två års garanti på fjärrvärmecentralen.

Kontakta oss redan idag


Vi har cirka 1800 kunder i vårt ledningsnät som täcker större delen av Härnösand. Vill du också ansluta din bostad till fjärrvärme? Besök oss på Västra Ringvägen 125 eller kontakta Ragnhild Pettersson på 0611 - 55 75 37.
Symbol: Vi värmer varandra.