Besök oss på FOKUS 20-21 mars

Rekordmånga utställande företag när Härnösand näringsliv ekonomisk förening anordnar FOKUS företagsmässan i Härnösand arena. HEMAB är en av huvudsponsorerna och finns på plats för att diskutera aktuella frågor samt för att arrangera framtidsseminarier och enkätutfrågningar.

Att Härnösand har en mötesplats för företag och allmänheten känns viktigt. Härnösands kommun gick i spetsen i att vara arrangör. Nu några år senare har HNEF tagit över ansvaret och tillsammans med fyra huvudsponsorer arrangeras nu FOKUS företagsmässan åter en gång.


- För oss känns det viktigt att vara med och bidra på bred front, säger Andreas Einarsson marknads- och kommunikationschef på HEMAB. Vårt företag berör många företag och privatpersoner i Härnösand och med ansvar för många av de tekniska verksamheterna så förväntas vi ta ett brett samhälleligt ansvar.


HEMABs medverkan som sponsor?

- Från kommunens sida har man signalerat till HNEF och företagen att man önskar draghjälp och eftersom mässan är en så pass viktig mötesplats för oss företag tycker vi att det är rimligt att vi är med och stöttar, säger Einarsson.


Vad blir HEMABs fokus på FOKUS?

- Fordonsgas, matavfall och dricksvatten är högaktuellt, säger Einarsson. Vi hoppas att många besökare tar chansen att prata dessa frågor med oss under mässdagarna samt även väljer att delta i de framtidsseminarier vi arrangerar över hur HEMAB ska se ut i framtiden. Självklart bjuder vi på seminariefika om du tycker till om oss.


Här finner du mer information om Härnösands företagsmässa, FOKUS-mässan Länk till annan webbplats. som är öppen fredag 20 mars kl 12-18 och lördag 21 mars kl 11-15.

Hösten 2015 står Härnösands första tankstation för fordonsgas klar.