Årets julgåva till förmån för flyktingar

HEMABs julgåva går varje år till en lokal organisation som delar våra grundvärderingar om att engagera andra och att våga arbeta för att förändra. I år går julgåvan till Röda korsets verksamhet till hjälp för flyktingar i vår kommun.

- Vi vill dra vårt strå till stacken och hjälpa till så att fler kan få kläder, säger Andreas Einarsson, Marknads- och kommunikationschef på HEMAB. Behovet är enormt och Härnösandsborna har ställt upp helt fantastiskt, nu vill vi också bidra, säger han.

 

Julgåvan på 8000 kronor kommer omvandlas till värdebevis, som med hjälp av Arbete och integration på Arbetslivsförvaltningen distribueras till flyktingar i behov av kläder. Värdebeviset växlas in på Kupan i Härnösand och motsvarar kläder för en person. 

 

- Det här känns som ett bra upplägg, säger Peter Hasselborg, ordförande för Röda Korset i Härnösand. Vi ser ett stort behov av kläder och är glada och tacksamma att HEMAB bidrar till att vi kan hjälpa fler.

 

Julgransplundring ger större gåva

Den 16 januari bjuder HEMAB dessutom in till julgransplundring på Kraftvärmeverket. För varje gran som kommer in skänker HEMAB ytterligare en slant som motsvarar ett värdebevis. Välkommen dit!


Klicka på paketet för att läsa mer om våra julgåvor tidigare år