Är du vår nya IT-chef?

Har du erfarenhet av ledarskap och utveckling? Då kanske du är den som ska leda vårt operativa och strategiska IT-arbete!

IT-funktionens uppdrag är att stödja företagets alla verksamheter utifrån nuvarande och framtida behov där utformning av långsiktig strategi och IT-säkerhet är viktiga arbetsuppgifter.


Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för företagets dagliga drift, support och IT-säkerhet på ett effektivt sätt i en modern IT-miljö. Vid IT-funktionen arbetar fem personer med bland annat användarsupport, serverdrift, datakommunikation, processtekniska styrsystem, driftsystem och systemintegration. Ett viktigt uppdrag när du tillträder tjänsten är att tillsammans med medarbetare och externa resurser utveckla företagets IT-strategi.


Din profil

Med sinne för dialog och bemötande är du handlingskraftig och har ett stort intresse av att förbättra och ta fram systemlösningar. Du är strukturerad, analytisk och har stark drivkraft att slutföra projekt. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, social kompetens, en positiv grundsyn och agerar prestigelöst i alla lägen. Du bör ha relevant högskole- eller universitets­utbildning. Självfallet är det av värde att du har kompetens inom flera av de aktuella arbetsområdena samt har andra för IT-strategiarbetet relevanta kunskaper. Det är av stort värde om du tidigare arbetat som IT-chef eller i en utvecklande roll med IT-projekt, kanske som projektledare.

 

Ansökan och frågor

Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på Uniflex bemanning och rekrytering på 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se senast 17 oktober 2016.


Facklig representant

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se