Är du civilekonomen vi söker?

Ansvarstagande civilekonom med intresse av att vidareutvecklas. Låter det som en beskrivning som passar dig som hand i handske? Kolla in den här tjänsten i så fall!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär löpande redovisning, avstämningar, ansvar för leverantörsreskontra, deltagande i månads- och årsbokslut med mera till våra två huvudbolag HEMAB och HEAB. Då ekonomiavdelningen är en stödfunktion till övriga verksamheter kommer du även att vara med och serva övriga verksamheter i olika ekonomiska frågor samt delta i projekt. Du kommer även bistå den medarbetare som är ansvarig för debitering åt ServaNet.

 

Som ekonom hos oss kommer du ha eget ansvar för redovisingen av vårt intressebolag KBAB. Det innebär allt från löpande redovisning till årsbokslut, deklarationer, kontakt med bolagets vd samt revisorer.


Vem är du?

För att trivas som civilekonom hos oss är du en noggrann och strukturerad siffermänniska med en god analytisk förmåga. Du är en driven, ambitiös och prestiglös person som gärna vill lära dig mer inom området ekonomi samt om vår övriga verksamhet. Eftersom du ingår i en arbetsgrupp behöver du ha god samarbetsförmåga.

 

Du har en civilekonomexamen med inriktning mot redovisning som grund eller motsvarande kompetens. Kanske har du jobbat med liknande arbetsuppgifter under något års tid.

 

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid vid funktionen Ekonomi & Internservice. Vi samarbetar med Uniflex Bemanning och Rekrytering, så har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på telefon 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se senast den 11 juni 2017.


Fackliga representanter

Krzysztof Lukaszewicz för Vision 070/190 51 66

 

Om HEMAB

Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddinfrastruktur för elfordon, men våra ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ta en aktiv roll i lokalsamhället. Vi genomför kontinuerligt bygg- och anläggningsprojekt och behöver nu resursförstärkning för att kunna fortsätta utveckla våra verksamheter mot uppsatta mål.

Klicka på bilden för att få upp den som pdf