Vi söker två IT-drifttekniker och en Mättekniker

Är du en driftig IT-tekniker som är redo för nya utmaningar? Eller kanske en Montör/Mättekniker som vill vara en del av en bransch som utvecklas i rasande fart? Välkommen med din ansökan!

Nu finns det tre nya tjänster på vår utvecklingsavdelning ute på vår karriärsida www.hemab.se/jobb Länk till annan webbplats..

IT-drifttekniker

Dina huvudsakliga uppgifter är att stötta de olika verksamhetsgrenarna inom HEMAB med applikationsdrift och generellt IT-stöd innefattande intern ärendehantering, certifikatshantering, nätverkskonfiguration, konfiguration och installation av hårdvara och dylika uppgifter.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt införskaffat motsvarande erfarenheteter som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har synnerligen god vana av att arbeta i och sköta applikationsdrift av flertalet olika IT-system.

Som person är du strukturerad, engagerad och självgående och klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt med bibehållen noggrannhet.

Sista ansökningsdag 25 november.

Mättekniker

Arbetsuppgifterna är både operativa och administrativa. Ditt primära fokus kommer vara operativa verksamheten med mätarbyten, mätarregistrering och kontakt med utförande entreprenörer för verksamheterna inom mätservice i de fall där du själv inte utför arbetet.

Vi söker dig som lägst har en gymnasial utbildning samt auktorisationstyp B för elinstallationer. Som person är du strukturerad, engagerad, självgående och klarar att hantera uppgifter till slutförande, även i längre byggnationsprocesser över större arealer och flertalet objekt.

Sista ansökningsdag 20 november.

Läs mer om befattningarna och och ansök via www.hemab.se/jobb.

Kontakt

Jens Albonius, Chef Digital utveckling, 070- 572 20 07, jens.albonius@hemab.se