Vi söker sommarjobbare och semestervikarier!

Även i år tar vi in ett antal sommarjobbare och semestervikarier. Liksom förra året söker vi både sommarjobbare och semestervikarier till specifika tjänster. Sista ansökningsdag är onsdag 13 april.

Att ta in sommarjobbare och vikarier under semestertider är en förutsättning för att verksamheten ska kunna rulla på och fungera. Eftersom vi är en viktig aktör i härnösandsbornas vardag fyller du därför en viktig funktion som sommarjobbare eller semestervikarie hos oss!

Presentera dig för oss!

Nytt för i år är att du som söker sommarjobb har möjlighet att presentera dig i en max 30 sekunders video redan vid ansökan. Det är helt frivilligt, men ger dig möjlighet att ge oss en tydligare bild av vem du är och det ger förhoppningsvis oss en snabbare rekryteringsprocess. Du kan spela in en video direkt i ansökningsformuläret eller ladda upp en redan inspelad video.

Rekryteringsprocessen går igång under annonseringstiden och urval sker löpande, så sök gärna omgående.

Krav som gäller för alla sommarjobb och semestervikarier

  • 18 år eller äldre
  • B-körkort för manuell växellåda

Gör så här!

Gå in på www.hemab.se/jobb Länk till annan webbplats.. Där finns alla befattningar vi söker, med tillhörande korta beskrivningar. Under respektive befattning finns ett ansökningsformulär som du använder för att skicka in ansökan.

Kontakt

Anita Thorén, vik HR-strateg, hrfunktion@hemab.se

Camilla Östling, HR-administratör, hrfunktion@hemab.se