Vi söker sommarjobbare och semestervikarier!

Det är med glädje vi kan meddela att vi kommer ta in sommarjobbare och semestervikarier även i år, trots pandemin. Liksom förra året söker vi både sommarjobbare och semestervikarier till specifika tjänster. Sista ansökningsdag är 2 april.

Det är många ungdomar som står utanför arbetsmarknaden och vi har en stor vilja på HEMAB att hjälpa till där det är möjligt. Att ta in sommarjobbare och vikarier under sommaren är också en förutsättning för att verksamheten ska kunna rulla på och fungera.

- Jag ser det som något positivt att vi väljer att fokusera på vad som är meningsfullt för oss, men även för våra ungdomar. Semestervikariaten är också en förutsättning för att ordinarie medarbetare kan ta ut sin sommarsemester, konstaterar Malin Albonius, HR-strateg på HEMAB.

Coronasäker process

Självklart görs både rekryteringsprocess och introduktion av vikarier och sommarjobbare enligt rådande restriktioner. Liksom förra året avhandlas covid-19 och vilka förhållningsregler som finns kring detta på ett tydligt sätt under introduktionen.

- Vår personal är vår viktigaste tillgång och på HEMAB satte vi in restriktioner tidigt under pandemin. Vi har även dragit upp interna riktlinjer för vad som gäller på arbetsplatsen och vid kontakt med kunder. Det kommer vi naturligtvis även vara väldigt tydliga med gentemot vår tillfälliga sommarpersonal, säger Malin Albonius.

Några viktiga informationspunkter

Sista ansökningsdag är fredag 2 april, men rekryteringsprocessen går igång under annonseringstiden och urval sker löpande, så sök gärna omgående. Alla intervjuer genomförs digitalt.

Krav som gäller för alla sommarjobb och semestervikarier:

  • 18 år eller äldre
  • B-körkort för manuell växellåda

Gör så här!

  1. Gå in på www.hemab.se/sommar Länk till annan webbplats.
  2. Välj en av ingångarna - Sommarjobb eller Semestervikariat - beroende på vad du är intresserad av att söka
  3. Läs om de olika tjänsterna och klicka sedan på Skicka in en ansökan
  4. Fyll i formuläret.
  5. Klicka på Skicka ansökan

Kontakt

Malin Albonius, HR-strateg, hrfunktion@hemab.se

Camilla Östling, HR-administratör, hrfunktion@hemab.se