Vi söker en självgående Kundserviceadministratör!

Vi söker dig som vill jobba brett med Kundservice i en mångfacetterad verksamhet. Vi på HEMAB tar en aktiv roll i lokalsamhället och våra verksamheter är viktiga för Härnösands positiva utveckling. Du jobbar med alla våra verksamheter – bland annat elnät, återvinning, fjärrvärme, vatten, vindkraft, biogas och elförsäljning. Är det dig vi söker?

Vill du ha ett utmanande jobb där du hanterar stor del av våra kundkontakter? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar vad gäller service och försäljning? Om svaret är ”ja” och du dessutom är noggrann samt uppskattar och bidrar till ordning och reda då är det kanske just dig vi söker till vårt team!

Vem är du?

Vi söker en person som är självgående och serviceinriktad samt har god vana att arbeta mot uppsatta mål.

Du har erfarenhet av både kundservice och telefonförsäljning och eftersom vi alltid strävar efter att ligga i framkant för att på ett modernt och effektivt sätt ge bästa service till våra kunder är det ett plus om du även har intresse för IT-utveckling och digitalisering. Du har även gedigen erfarenhet av att hantera olika IT-system.

Din formella kompetens är gymnasieutbildning med goda kunskaper både muntligt och skriftligt i svenska och engelska. Har du fler språk med dig i bagaget så är det en fördel. Du är en person som sprider positiv energi och bidrar till ett bra arbetsklimat. Vid sidan av kompetens/erfarenhetskrav som måste uppfyllas kommer vi i det slutliga urvalet fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Salander Jansson, Servicechef via mail till susanne.salanderjansson@hemab.se.

Ansökan skickar du till: ansokan@hemab.se senast 25 maj 2020.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetens- och annonsförmedling.

Facklig representant

Vision, Krzysztof Lukaszewicz 0611-55 75 00 KL@hemab.se

Om Härnösand Energi & Miljö AB

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.

Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

Mohammed, Lisa och Emelie söker en ny kollega