Vi söker en elmontör med god social förmåga

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med varierande och självständiga arbetsuppgifter. Som elmontör hos oss kommer du vara delaktig i allt från förebyggande underhåll till större projekt. Allt i vårt arbete präglas av högt säkerhetstänk, från planering till genomförande.

Om jobbet

  • Ny- och ombyggnad av elnätet 0,4kV-12kV
  • Tillsyn och skötsel av ställverk och stationer 12kV-145kV
  • Drift- och underhåll av våra kunders anläggningar såsom vägbelysning, ställverk och reservkraft
  • Förebyggande och avhjälpande underhåll och driftarbete i elnätet 0,4kV-145kV
  • Redovisning, egenkontroll och administration av arbetet med bärbar dator som hjälpmedel

Ensamarbete ingår utifrån vad arbetsförhållande, elsäkerhets- och arbetsmiljöföreskrifter medger. Beredskapstjänstgöring ingår.

Om dig

Vi söker dig som har elteknisk utbildning på minst gymnasienivå, YH-utbildning eller liknande. Vi tror att du har några års erfarenhet som elinstallatör eller distributionselektriker.

Du har stort engagemang, har lätt att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga. Du upprätthåller god service och kvalité i ditt arbete med ett högt säkerhetsmedvetande. Grundläggande datakunskap, B-körkort samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är krav.

Ansökan och frågor

Befattningen är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning, vid HEMABs avdelning Produktion. Tillträde efter överenskommelse. Nyanställningsundersökning är obligatoriskt i rekryteringsprocessen. Vi tillämpar kollektivavtal BÖK Energi.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mikael Alenius, 070-609 29 53, mikael.alenius@hemab.se

Sista ansökningsdag 12 juni 2022. Vi gör löpande urval, så ansök redan idag!

Facklig representant

SEKO: Erik Olofsson, 070-249 79 68, erik.olofsson@hemab.se

Kommunal: Per-Olof Eriksson, 073-275 47 72, per-olof.eriksson@hemab.se

Om Härnösand Energi & Miljö AB

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.

Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

Kontakt

Mikael Alenius, Elmontör, 070-609 29 53, mikael.alenius@hemab.se