Vi söker en Ansvarig för Farligt avfall

Nu har vi en rolig och utmanande tjänst att erbjuda! Vi söker en ansvarstagande och miljöintresserad person som ska ansvara för och bygga upp verksamheten kring Farligt avfall hos oss. Läs vidare och ansök redan idag!

Är du intresserad av hållbarhet och miljö och vill jobba med förbättringar och verksamhets-förändring? I så fall tror vi att denna tjänst kan passa dig!

Arbetsbeskrivning

Arbetsplatsen är till stor del lokaliserad vid Härnösands kretsloppspark där du hanterar personlig mottagning av farligt avfall från företag och privatpersoner. Du ansvarar även för rapportering till Naturvårdverket av inkomna mängder farligt avfall från så väl Kretsloppsparken som samtliga av HEMABs verksamhetsområden.

I arbetsuppgifterna ingår även:

  • att föra register över inkommet avfall från företag, för att kunna erbjuda statistikservice till våra kunder.
  • att packa allt inkommet farligt avfall inför borttransport samt skriva transportdokument och ordna med kontinuerlig bortforsling för destruktion.
  • att föra dialog med och erbjuda service till företag samt informera, erbjuda tjänster och service till kunder.
  • att löpande kompetensutveckla två deltagare från arbetslivsförvaltningen.

Eventuellt kommer du även hämta farligt avfall hos företag som avropar den tjänsten.

Vem är du

Du har minst gymnasiekompetens och goda kunskaper i datahantering.
B- körkort är krav, förarbevis lastmaskin är meriterande.

Som person är du trygg, strukturerad och självgående. Då arbetet innebär många kontakter både internt och externt är det viktigt att du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga. Du ska även vara fokuserad och hålla hög kvalité på ditt arbete.

Utbildning i och erfarenhet av hantering av farligt avfall är meriterande, liksom erfarenhet av kund- eller säljkontakt.

Frågor och ansökan

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Svanholm, Platschef Fastighetsrenhållning, 072-203 68 13.

Ansök via ansokan@hemab.se senast den 4/4 -21. Urval görs löpande, så ansök redan idag!

Facklig representant

Hans-Åke Johansson, Transportarbetareförbundet hans-ake.johansson@hemab.se.

Krzysztof Lukaszewicz, Vision, Krzysztof.Lukaszewicz@hemab.se eller 0611-557500

Om Härnösand Energi & Miljö AB

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr. Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration. Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Kontakt

Anders Svanholm, Platschef Återvinning, 072-203 68 13, anders.svanholm@hemab.se