Vi söker driftchef till Kraftvärmeverket

Vi söker dig som är en naturlig, trygg och erfaren ledare som vill lyfta sin personal för att uppnå personliga och för verksamheten uppsatta mål.

Som driftchef är du ansvarig för produktion i våra anläggningar för kraft och värmeproduktion. Ditt huvudsakliga uppdrag är att driftoptimera och säkra driften. Du ingår i ledningen och har personalansvar för 12 medarbetare, du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

Arbetsbeskrivning

Som ledare för ditt arbetsområde inspirerar och coachar du dina medarbetare och skapar förutsättningar för att deras personliga mål uppfylls. Tillsammans arbetar ni mot verksamhetens mål, med fokus på hög leveranssäkerhet och säker arbetsmiljö. I ditt arbete säkerställer du kostnadseffektiva avtal med leverantörer och entreprenörer samt uppföljning av dessa.

Vem är du?

Du har energiteknisk utbildning på högskolenivå, med goda kunskaper inom det energitekniska området. Du är en naturlig trygg ledare med chefserfarenhet inom teknisk verksamhet, och är van att använda olika system inom detta område.

Ditt ledarskap är lyhört kommunikativt och du har god samarbetsförmåga. Du tycker det är viktigt att göra medarbetarna delaktiga i och ta ansvar för sitt arbete och du ser den utvecklingspotential som finns inom affärsområdet och företaget.

Som person är du självgående med stor initiativförmåga och en vilja att ständigt utveckla personalen och verksamheten. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att ha mycket interna och externa kontakter.

Det är viktigt att du har ett intresse för både administrativt arbete och praktiskt arbete i anläggningen. Körkort B är ett krav.

Ansökan och frågor

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar. Vi kan komma att göra personlighetstest och logiska tester i rekryteringsprocessen.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal.

Skicka din ansökan till: ansokan@hemab.se senast den 28/6. Vi gör urval löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Tärnvik, Affärsområdeschef Fjärrvärme, marcus.tarnvik@hemab.se

Fackliga representanter

Sveriges ingenjörer, Anders Nordin, 0611-55 75 42, anders.nordin@hemab.se

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, kl@hemab.se

Om HEMAB

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.

Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

I ett nystartat samarbete med ett lokalt företag erbjuder vi individuell coaching i hälso- och livsstilsfrågor.

Kontakt

Marcus Tärnvik, Affärsområdeschef Fjärrvärme, 0611-55 75 40, marcus.tarnvik@hemab.se