Verksamhetsutvecklare med framtidsfokus sökes

Vill du vara med och utveckla HEMAB till ett modernt, effektivt och kundfokuserat energibolag? Vi söker nu en engagerad verksamhetsutvecklare som vill utnyttja vår digitala transformation för att utveckla bolagets verksamhetsledningssystem.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

Arbetsbeskrivning

Du erbjuds ett varierande och utvecklande jobb som verksamhetsutvecklare vid stabsfunktionen Utveckling och projekt. Fokus i din roll som verksamhetsutvecklare är att samarbeta med hela organisationen för utveckla våra processer i den strategiska riktningen för ökad kundnytta, effektivitet och lönsamhet. Energibranschen är mitt i en stor digitaliseringstranformation och där kommer ditt processutvecklingsarbete på ett naturligt sätt inkluderas. Du kommer också arbeta med att implementera nya processer som stärker och hjälper vår affärsutveckling att lansera nya tjänster och produkter. Ditt arbete kommer kräva att du kan växla mellan att tänka strategiskt och taktiskt till att ibland ”kavla upp ärmarna” och bara göra. Vi önskar gärna att har erfarenheter av implementation av Lean/Six Sigma, samt att du har arbetat med att automatisera arbetsprocesser, gärna med hjälp av RPA (Robotic Process Automation). Det är bra om du har kunskap att arbeta och certifiera en organisation enligt ISO standarderna 9001, 14001 och 45001.

Vem är du?

  • Du har för tjänsten minst 3 års relevant utbildning från högskola eller universitet, till exempel teknik, företagsekonomi, systemvetenskap eller beteendevetenskap.
  • Som person är du självgående, har en god organisatorisk helhetssyn och driver uthålligt ditt arbete till avslut.
  • Du har lätt för att samarbeta med andra människor, du är engagerad och tillför energi i arbetet och kan på ett pedagogiskt sätt anpassa kommunikationen för att skapa förståelse.
  • Du tillför struktur; planerar, organiserar och prioriterar också ditt arbete på ett effektivt sätt för att uppnå resultat och uppsatta mål.
  • Du har god kunskap att kommunicera i både skrift och tal på svenska och engelska är ett krav.
  • Du brinner för energi, miljö och för att utveckla Härnösand.

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid vid HEMABs avdelning för Utveckling och projekt. Tillträde efter överenskommelse. Det kommer genomföras nyanställningsundersökning i rekryteringsprocessen. Vi tillämpar KFS energiavtal.

Du är välkommen att ansöka här på vår webbsida. Sista ansökningsdag är den 29 augusti 2021.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jonathan Grip, chef för avdelningen utveckling och Projekt, jonathan.grip@hemab.se, 070-847 46 71.

Fackliga representanter

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 0611-55 75 00, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Sveriges ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 00, anders.nordin@hemab.se.

Om HEMAB

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr. Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration. Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats. HEMAB är idag certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO 9001, 14001, 45001). Vi arbetat aktivt för att utveckla vårt arbetssätt, vilket kommer möjliggöra till viss del digitala arbetssätt och platsoberoende arbete.

Personer sitter på avbytarbänk med ryggen vänd mot kameran vid beachfotbollsmatch

Är du HEMABs nya lagspelare som ska bidra till en strategisk och strukturerad utveckling av affärerna?