Verksamhets- och Affärsutvecklare med framtidsfokus sökes

Vill du vara med och utveckla HEMAB till ett modernt, effektivt och kundfokuserat energibolag? Vi söker nu två engagerade verksamhets- och affärsutvecklare som vill vara med och driva vår digitala transformation för att utveckla bolagets verksamheter samt utveckla och skapa nya affärer.

Nu erbjuder vi ett varierande och utvecklande jobb som affärsutvecklare vid Utvecklingsavdelningen. Fokus i din roll är att samarbeta med hela organisationen för att utveckla våra processer i den strategiska riktningen för ökad kundnytta, effektivitet och lönsamhet.

Energibranschen är mitt i en stor digitaliseringstranformation och där kommer ditt processutvecklingsarbete på ett naturligt sätt inkluderas. Du kommer också arbeta med att implementera nya processer som stärker vår affärsutveckling i att lansera nya tjänster och produkter.

I arbetet med affärsutveckling ska du kunna se möjligheter till nya affärer, likväl som du utvecklar våra befintliga för maximal kundnytta och lönsamhet.

Låter det intressant? Läs mer om tjänsten här och ansök via formuläret längst ner på sidan senast den 14 mars 2022. Länk till annan webbplats.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

För frågor om tjänsten
Peyman Vahedi, Chef för Utvecklingsavdelningen, peyman.vahedi@hemab.se. Maila ditt telefonnummer så ringer Peyman upp.